Kontorsstäd i Härnösand

Välkommen till Top Clean Sundsvall!

Behöver du professionell hjälp med kontorsstäd?

Rent och fint med Top Clean Sundsvall

Har du tröttnat på att bråka om städningen hemma och behöver hemstäd eller behöver du kanske hjälp inför en flytt? Top Clean Sundsvall är en städfirma som har mångårig erfarenhet av branschen och vi erbjuder allt från hemstäd till flyttstäd och städning för ditt företag. Här kan du vara säker på att du får städning av hög kvalitet och att vi alltid sätter miljömedvetenhet och service i fokus. Till oss kan du vända dig med alla typer av önskemål inom städning! Vi finns här för att ge dig bättre förutsättningar i vardagen!

Vi gör vardagen lättare

När du anlitar oss på Top Clean Sundsvall kan du vara säker på att du får det du har beställt. Våra medarbetare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att rengöra med ett gott resultat varje gång. Vi finns här för dig som inte kan, vill eller orkar ta hand om städningen på egen hand och har hjälp allt från äldre till yngre barnfamiljer, par och stora företag genom åren.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Top Clean Sundsvall lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Kontorsstäd i Härnösand

Tjänster

Vi på Top Clean Sundsvall erbjuder ett brett utbud av olika typer av städtjänster. Här hittar du bland annat hemstädning på återkommande basis, butiksstäd, flyttstädning, fönsterputs, trappstädning, kontorsstädning och mycket mer. Ska du ha en visning av din bostad kan du boka visningsstädning och vi erbjuder även golvvård, mattvätt och diamantpolering, så att golven blir som nya igen!

Våra tjänster

Fönsterputs - Top Clean Sundsvall

Fönsterputs

LÄS MER
Butiksstäd - Top Clean Sundsvall

Butiksstäd

LÄS MER
Flyttstäd - Top Clean Sundsvall

Flyttstäd

LÄS MER
Hemstäd - Top Clean Sundsvall

Hemstäd

LÄS MER
Kontorsstäd - Top Clean Sundsvall

Kontorsstäd

LÄS MER

Låter våra tjänster intressanta? Vill du läsa mer?

Läs mer här

RUT-avdrag för förmånligare priser

Top Clean Sundsvall är registrerade för F-skatt och det betyder att du kan använda dig av RUT-avdraget när du beställer städtjänster från oss. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner i Sverige som uppfyller villkoren. Avdraget ger dig en reducering på 50 % av arbetskostnaden. Vi hjälper dig att sköta hela kontakten med Skatteverket, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nystädade hem eller lokal.

Miljö i fokus

För oss på Top Clean Sundsvall är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför ser vi till att aktivt jobba med att förbättra våra metoder och material för att alltid städa så miljömedvetet som möjligt. Det ger inte bara dig en städfirma med bättre värderingar att luta dig mot, utan du får även ett hem som är fritt från starka och farliga kemikalier. Vill du boka en städning eller har du frågor och funderingar? Kontakta oss gärna eller be om en offert så återkommer vi så snart vi har möjlighet!